Broker de credite

Ce este un Broker de credite?

Un broker de credit este un intermediar de credite, cu excepția unui agent legat , sub-agent sau agent auxiliar , care își desfășoară activitățile de brokeraj în afara oricărui contract de agenție exclusivă sau a oricărei alte obligații legale care îl obligă să plaseze toată sau o parte specificată a producției sale cu un sau mai mulți creditori.

CREDIT RAPID

Brokeri de credite

Un broker de credit declară pe onoarea sa că nu este asociat exclusiv cu un singur creditor și nu are obligația de a-și plasa producția la un creditor sau la mai mulți creditori din același grup. De îndată ce este totuși asociat exclusiv cu o firmă sau este obligat să plaseze toată sau o parte din producția sa la o firmă sau la mai multe companii din același grup, nu mai poate acționa ca broker.

Acesta este un consilier independent care va găsi cea mai avantajoasă soluție pentru dvs. individual. În plus, vă poate oferi credite de la diverși creditori. Prin urmare, brokerul dvs. de credit nu este legat nici legal, nici economic de o anumită companie. In acest fel te poate ghida într-o gama mult mai larga in comparație cu celelalte canale.

Împrumutați de la un broker de credit

Spre deosebire de bănci, brokerii de credit nu sunt obligați să respecte restricțiile unui singur creditor. Un broker de credit este independent : nu trebuie să-și promoveze propriile produse financiare. El poate elabora propuneri în care puteți lua sau nu produse secundare.

Broker de credite bancare

Un broker de credit este un intermediar: compară mai mulți furnizori de credit și, în cele din urmă, găsește creditul care se potrivește cel mai bine situației tale individuale.

Cel mai bun broker de credite

Timp redus de așteptare

Un alt mare avantaj în comparație cu băncile mari? Timpii de așteptare! De obicei, puteți contacta broker-ul în decurs de o săptămână , ceea ce înseamnă că o cerere de credit poate fi inițiată mult mai rapid. Ideal pentru atunci când ai cu ochii pe casa de vis și vrei să fii acolo rapid.


Servicii personale și flexibile

Cu un broker acordăm o mare importanță relației cu clienții noștri. De aceea primești întotdeauna îndrumări de la propriul manager de credit, unde poți merge 7/7 cu toate întrebările tale. O programare la birou, online sau acasă? Un broker vă ajută cu sfaturi și acțiuni, oriunde vi se potrivește.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *