Împrumuturi în lipsa unui act de muncă

Ce sumă de bani poți împrumuta dacă nu ai carte de muncă?

Cu siguranță că persoanelor care au salarii și pensii nu li se pare o problemă obținerea unui împrumut pe termen scurt. Dar ce se întâmplă cu cei care nu au un contract de muncă ori nu încasează un venit care se încadrează în categoria celor ce sunt “sigure pentru creditori”? Pot beneficia și aceștia de bani împrumut?

Prezența venitului îți garantează obținerea creditului!

CREDIT RAPID


Munca de acasă le permite oamenilor să obțină venituri și fără ca aceștia să aibă un contract de muncă stabil. Practic, aceștia lucrează pe baza unor contracte temporare cu mai mulți clienți. Atât timp cât își declară venituri și obțin o fișă fiscală, ei pot obține bani cu împrumut. Dar, chiar și cei care nu-și declara venitul (deși nu este recomandat) pot primi bani din credite. Aceștia își pot întemeia solicitarea pe extrasul de cont din care reiese faptul că înregistrează venituri în mod regulat.

Există și alte categorii de persoane care nu lucrează pe baza de contract de muncă. Printre aceștia se numără cei care își cedează drepturile (de folosință sau de autor). Contractul lor este unul pe cedare de drepturi (contract de închiriere în cazul dreptului de folosință și contract de drepturi de autor, pentru celelalte drepturi). La fel se întâmplă și în cazul celor care obțin bani din activitățile independente sau din indemnizația de șomaj sau din cea de creștere a copilului.

Așadar, nu contractul de muncă este cel care îți oferă acces la banii din credit. Atât timp cât poți prezenta o dovadă a obținerii unui câștig, poți primi bani. După cum menționăm, extrasul de cont sau fișa fiscală sunt documente cu o putere de justificare a venitului destul de puternice. Este necesar ca acestea să confirme situația financiară pe anul în curs sau pe anul trecut. Fișa fiscală este emisă de autoritățile fiscale, acesta fiind un avantaj prin faptul că majoritatea creditorilor efectuează verificări la ANAF.

Cât de sigur este că poți obține bani împrumut dacă nu ai un contract de muncă?

Niciun debitor nu are garantată obținerea creditului. Chiar și cei care au contract de muncă, au vechime și un salariu bun pot primi respingerea împrumutului. Acest lucru se datorează unui credit scoring mic. Adică, dacă nu ai mai făcut niciun fel de credit până atunci (nici măcar un card de credit), șansele sunt destul de mici. Este important să ai un credit scoring cât mai bun. Îl obții dacă accesezi credite mici, pe care le returnezi cât mai rapid. Așa că, dacă un astfel de scoring și nu ai un contract de muncă, dar realizezi venituri, ai toate șansele să primești bani cu împrumut!


Da! Există încă companii de creditare care oferă împrumuturi fără taloane de salariu sau un document de angajare. Tot ce trebuie să faceți este să completați cererea de împrumut și să furnizați câteva informații personale, cum ar fi numărul de telefon și frecvența salariului. Odată ce primesc cererea dumneavoastră, se vor uita la toate informațiile dumneavoastră și vor decide dacă vor sau nu.

Comparați cele mai bune credite rapide și aplicați pentru unul care vi se potrivește.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *