Împrumuturi pentru rezidenții români care muncesc în afara granițelor țării

Împrumuturi pentru români care muncesc în afara granițelor țării

Mulți dintre cetățenii români și-au găsit de lucru pe teritoriul țărilor din Uniunea Europeană. Nu de puține ori se întâmplă ca și aceștia să aibă nevoie de împrumuturi. Pentru că România este stat membru al UE, cetățenii români pot accesa credite din orice țară membră a Uniunii. Cu toate acestea, cei mai mulți dintre ei optează pentru împrumuturi de la creditorii din țara noastră. Care este cea mai bună opțiune pentru ei și cum pot accesa un împrumut care să le ofere maximul de beneficii vom încerca să aflăm în cele ce urmează.

Împrumut rapid pentru romanii din strainatate

Platformele online de creditare au simplificat semnificativ accesul la împrumuturi. Românii din străinătate pot aplica online, în doar câteva clicuri. Procesul este rapid, decizia se primește în timp real, iar banii pot fi transferați în contul clientului în 24 de ore.

CREDIT RAPID

Credit din România versus credit din UE

Trebuie menționat încă de la început că băncile din țările membre UE nu sunt obligate să acorde împrumuturi cetățenilor de altă naționalitate. Cu toate acestea Uniunea Europeană încurajează și susține acordarea de împrumuturi celor din alte țări dacă aceștia se califică la condițiile impuse de creditor. Dacă ești român ce lucrează în altă țară, atunci primul pas este să ai un contract de muncă în statul respectiv. În anumite state este nevoie și de obținerea unui permis de ședere temporară sau permanentă pentru a-ți crește șansele de obținere a creditării.

Credite pentru romanii care lucreaza in strainatate

Dacă optezi pentru un împrumut din România, mai mult ca sigur că te califici din punct de vedere al rezidenței. Trebuie să verifici dacă actul tău de muncă este acceptat de creditorii din România. Și aici, unele instituții bancare manifestă reticență în acordarea de împrumuturi dacă veniturile nu sunt generate pe teritoriul României. În mod cert, companiile ifn îți pot acordă credite, în acest sens fiind nevoie doar de un act de identitate și un extras de cont. De asemenea, unii creditori chiar oferă creditele în euro, ceea ce este în avantajul debitorului, în cazul în care folosește banii în altă țară.

Există și cazuri în care creditorul poate solicita prezentarea unui co-debitor pentru a-și asigura mai bine împrumutul. În mod cert, atunci când împrumuți de la creditorii din România (în special de la cei nebancari) ai șanse mai mari să obții creditul. Așa că, aplică acum pentru un credit nebancar online în România, chiar dacă muncești în altă țară!


Ați căutat mult timp și tot nu găsiți banii de care aveți nevoie? Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă achita datoriile, dar banca refuză să vă acorde unul? Dacă vă aflați în această situație, nu vă faceți griji! Ifn sunt companii care vă va da banii în mai puțin de o oră.

Comparați diferite tipuri de împrumuturi și aplicați pentru cel mai bun împrumut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *