Creditare ifn pe nevoi personale cu sume de maxim 15000 Lei

În situația în care vrei să iei bani cu împrumut repede, limita financiară impusă de creditor este destul de scăzută. Chiar dacă oferă avantaje în termeni de aprobare rapidă și simplitate la creditare, să iei o sumă mică cu împrumut parcă nu este atât bine. Așa că ifn-urile au mărit această limită și acordă împrumuturi de nevoi personale în sistem de credite online urgente. Ceea ce înseamnă că poți obține până la 15000 Lei la fel de iute și ușor ca la un împrumut rapid. Super avantajos, nu-i așa?

Împrumuți până la 15000 Lei atât de repede încât nu-ți vine să crezi!

CREDIT RAPID

Trebuie să recunoști că o astfel de sumă îți permite să acoperi o gamă variată de datorii. Poți chiar să împrumuți banii pentru a-ți achiziționa un autoturism la mâna a doua ori ca să îi folosești drept aconto pentru un împrumut ipotecar. Posibilitățile sunt multiple, mai ales că nu este necesar să faci dovada folosirii banilor într-un anumit scop. Iar perioada de verificare a cererii este redusă la maxim, așa că primești un răspuns în maxim jumătate de oră.
Nici acte nu ți se solicită foarte multe, fiind suficient un act de identitate și un extras de cont. Un alt beneficiu care trebuie remarcat este dat de faptul că sunt luate în calcul și alte venituri în afara salariului și pensiei. PFA-urile, veniturile din activități prestate în mod independent, câștigurile realizate din chirii, drepturile de autor și dividende sunt câteva dintre categoriile de venituri luate în considerare.

Plus că nu mai trebuie să efectuezi toate demersurile pe la unitățile creditorului, ci depui actele pe net. Nici măcar nu mai există obligativitatea scanării documentelor, așa că acestea pot fi fotografiate și expediate de pe telefon. Un alt avantaj oferit debitorilor care au nevoie de până la 15000 Lei împrumut este faptul că anumiți creditori îi recompensează pe cei care dau dovadă de bună purtare financiară. Astfel, persoanele care rambursează banii înainte de termen sau care respectă condițiile de returnare primesc mai mulți bani la următoarele cereri de credit sau dobânzi mai mici.

Un astfel de împrumut este de preferat creditelor bancare cu valori mai mici. Se returnează în rate lunare, cu valori fixe, iar dobânda este și ea fixă. Acest lucru îți conferă control asupra modului de rambursare. Mare parte din comisioane au fost eliminate, iar costurile totale ale împrumutului sunt la vedere. Așa că, dacă îți trebuie împrumuturi cu o valoare mai mare, dar în condiții de creditare flexibile, atunci împrumută până la 15000 Lei de la companiile nebancare online!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *