Bănci care acordă credit cu istoric negativ

Este acolo bănci care acordă credit cu istoric negativ?

Presupunând că vă luptați cu obligația sau aveți un sold mare Visa, știți că sunteți într-o companie bună. În momentul în care ești în roșu, este vital să înțelegi ce opțiuni bancare sunt accesibile pentru a garanta că numerarul tău este protejat și că te poți concentra pe facturile familiei în detrimentul datoriilor negarantiate. Presupunând că vă luptați să vă plătiți obligațiile și banca nu vă poate oferi nicio asistență, doriți să vă asigurați că vă concentrați asupra facturilor și a cheltuielilor de zi cu zi.

Pentru unele persoane, evaluările și istoricul FICO sunt un secret. Cum apare o bancă la calcularea unor proporții specifice cu scopul de a recunoaște sau de a refuza să vă acorde un credit? În acest articol, descoperim date semnificative pentru a înțelege aceste limite.

CREDIT RAPID

Dosarul de credit

Dacă banca nu mai are nicio dorință să vă acorde credite sau să vi le acorde, dar cu comisioane de împrumut excepțional de exorbitante, atunci ceva este în afara bazei. Recordul și scorul dvs. sunt clar desemnate de aceasta! Pentru a schimba ceea ce se întâmplă, chiar vrei să știi lucrurile care îți influențează scorul.

Presupunând că ratingul dvs. FICO este slab și vă împiedică să vă satisfaceți aranjamentele (vehicul, casă, reproiectare, călătorie și așa mai departe), din fericire îl puteți dezvolta în continuare făcând lucrurile corect și obținând un alt avans de la băncile de credit îngrozitoare.

Care este evaluarea dvs. FICO?

Evaluarea dvs. FICO (pe care unii o numesc, de asemenea, „evaluare FICO” sau „raport de credit”) este scorul care se adresează imaginii dvs. monetare.

Acest scor le permite creditorilor să știe cât de bine v-ați plătit obligațiile anterior și la timp. Pentru a spune clar, ratingul FICO arată capacitatea unui individ de a se ocupa de obligații la timp.

Organizațiile care se ocupă de acest lucru îl calculează având în vedere istoricul dvs. monetar, obligațiile pe care le-ați plătit, utilizarea Vizei și diferitele elemente.

Ce le-ați putea propune în orice moment băncilor care acordă credite cu un istoric negativ?

Există cinci lucruri cheie care alcătuiesc imaginea dvs. de împrumutat pe care fundațiile monetare le iau în considerare înainte de a vă oferi un avans, o prelungire de credit sau un card de plată:

  • Nivelul obligației
  • Evaluare FICO
  • Plată de la lună la lună
  • Proprietate, vehicule și diferite resurse deținute
  • Forță la locul de muncă și locul de acasă

Instituții financiare de la care poți obține împrumut dacă ai istoric negativ

Faceți câteva solicitări simultan către câteva bănci care acordă credit cu un istoric teribil. În cazul în care le faci într-un interval de aproximativ paisprezece zile, ele vor apărea ca un pasaj solitar în dosarul tău de consumator.


Cu toate acestea, în cazul în care evaluarea dumneavoastră financiară nu este grozavă, o puteți reface. Nimic nu este pentru eternitate! În acest fel, circumstanța poate fi dusă constant la următorul nivel! De asemenea, verificați cu băncile care acordă credit groaznic pentru a solicita o evaluare aprobată și a găsi un aranjament de renegociere.

Este important să menționez că fiecare bancă are propriile criterii de evaluare a solicitantului de credit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *