Împrumut online fără documente – informații de la A la Z

Împrumut online fără documente sunt instrumente financiare cu un nivel de accesibilitate foarte ridicat. Se pliază pe nevoile urgente ale clientului și se obțin mult mai repede decât alte împrumuturi. Dar, ca orice împrumut, ascunde și câteva capcane pe care trebuie să le eviți. Citește în continuare și descoperă cum poți să transformi acest credit într-un aliat de încredere pe termen mai lung.

CREDIT RAPID

Creditul fără acte online – cât de folositor este?

Dacă te confrunți cu o problemă financiară și care nu implică o sumă mare de bani, acest tip de credit este soluția. Primești sume de până la 3000 Lei (uneori și mai mult). Perioada de rambursare ajunge până la 60 de zile, dar în anumite cazuri poate fi și de până la 12 luni. Creditorii nu solicită foarte multe acte, iar unii dintre aceștia nici măcar nu țin cont de credit scoring și de istoricul de creditare.

Acest lucru înseamnă că poți obține un împrumut și dacă nu te numeri printre cei care și-au plătit ratele la timp. Este foarte importat să realizezi un venit (chiar dacă valoarea acestuia nu este una foarte mare, de exemplu se obțin credite online și cu un venit de 500 Lei).

Bani împrumut fără acte

Gama veniturilor este largă, așa că, poți primi bani și dacă ai salariu, și dacă realizezi câștiguri din chirii ori din activități independente. Vârsta minimă acceptată variază în funcție de instituția de creditare, dar pornește de la 18 ani. Unii creditori nu acordă împrumuturi celor care nu au împlinit 20 sau 21 de ani.

În ceea ce privește limita superioară, vârsta de 75 de ani este maximul acceptat de creditori. Vechimea în muncă trebuie să fie de minim 3/6 luni în funcție de creditor. Poți utiliza acest tip de împrumut pentru acoperirea unei varietăți de nevoi, pentru că nu se solicită motivele pentru că îl accesezi.

Este ușor de obținut un împrumut fără documente pe net?

Deși se adresează unei game extinse de debitori, acest tip de împrumut se obține doar dacă realizezi un venit stabil. Este cât se poate de clar că sunt acceptate doar persoanele care înregistrează câștiguri în mod periodic. În această categorie intră atât veniturile salariale și din pensie, cât și cele din dividende, chirii, drepturi de folosință, diurne, contracte de prestări servicii, activități independente, indemnizații de șomaj și creștere copil, etc.

Completarea formularului este simplă și se efectuează online. Ulterior, clientul va obține și mai lesnicios banii împrumut printr-un sms, de exemplu. Aprobarea este realizată cu rapiditate, în acest sens, creditorul verificând documentele în bazele ANAF și Biroului de Credit. Sunt cerute doar actul de identitate și un extras de cont. Pentru cei care au un istoric de creditare pe minus pot fi chemate în garanție diverse persoane cu venituri stabile și cu un istoric de credit pozitiv.

În prima fază clientul va obține o anumită sumă, urmând  ca pe măsură ce returnează banii la timp să se mărească limita de credit. Printre aspectele la care trebuie să manifești maximă atenție se numără:

  • Valoarea DAE – care este mai ridicată decât în cazul celorlalte tipuri de credit;
  • Rata dobânzii – este ceva mai crescută;
  • Plata unor sume suplimentare – așa cum sunt comisionul pentru prelungire și dobânzile de penalizare și penalitățile.

Însă, spre deosebire de alte împrumuturi, creditul fără documente este foarte accesibil. Iar dacă ești un bun plătitor, te poți folosi de el pe termen îndelungat, fără să îți creeze probleme vreodată!


Există multe motive pentru care ați putea avea nevoie de un împrumut. Unii oameni le folosesc pentru a plăti cheltuieli neprevăzute, în timp ce alții le folosesc ca o oportunitate de a începe o nouă afacere. Oricare ar fi motivul împrumutului, este important să luați decizia cu toate informațiile pe care le puteți obține.

Comparați cele mai bune împrumuturi: Găsiți un împrumut care este accesibil

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *