Am un credit și mai vreau unul

Am un credit și mai vreau unul – ce trebuie să fac?

Împrumută bani în plus dacă ai deja un împrumut, este posibil dacă nu ai împrumutat încă suma maximă de împrumutat în funcție de situația ta personală.

Suma totală de împrumutat este întotdeauna calculată pe baza capacității dvs. maxime de împrumut. Puteți calcula cu ușurință online cât puteți împrumuta .

CREDIT RAPID

Este adesea mai ieftin să combinați împrumuturile într-un împrumut (personal). În general, băncile pot fi puțin mai generoase în a oferi o sumă suplimentară dacă totul este adăpostit sub un singur acoperiș. In plus, in aproximativ 90% din aplicații se mai întâmpla si ca ești mai ieftin din cauza unei reduceri a dobânzii la creditele existente.

Vă recomandăm să vă fuzionați împrumuturile și să le transferați într-un împrumut personal . Cel mai probabil sunteți asigurat de o rată a dobânzii mai mică și veți pierde mai puțini bani pentru împrumut.

Cum aplici pentru un împrumut?

Puteți solicita un împrumut prin propria bancă, dar este indicat să comparați diferiți furnizori. Dezavantajul acestui lucru este că primești o ofertă și nu o poți compara între diferiți furnizori. Când depuneți o cerere de împrumut unui creditor independent, primiți oferta de la mai mulți furnizori. Apoi, puteți alege singur între diferitele rate ale dobânzii și condițiile împrumuturilor. Astfel poți alege împrumutul care ți se potrivește cel mai bine.


Ați citit cu atenție despre solicitarea unui împrumut? Apoi, puteți solicita acest lucru online, chiar din spatele propriei mese.

Puteți alege dintre un credit revolving, un împrumut personal sau un credit combinat. Aranjând acest lucru online, nu trebuie sa ieși din casa si nu plătești nici un sfat si/sau costuri de închidere. În plus, dobânzile sunt mult mai mici ca urmare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *