Împrumuturi de la persoane fizice

Împrumuturi urgent din partea persoanelor fizice

Băncile din Romania au reglementat acordarea de credite și nu este ușor pentru oameni să obțină bani. Această mișcare este logică, deoarece acestea trebuie să protejeze banii și să acorde asistență financiară numai persoanelor cărora le va fi garantată returnarea.
Acest lucru face ca oamenii din Romania să caute alte modalități de a împrumuta bani atunci când sunt de urgență necesare. În ziarele cotidiene și chiar pe stâlpii de stradă, există în mod constant semne de credit rapid de la persoane fizice. La prima vedere, totul arată grozav, iar mesajele oferă sume mari în condiții foarte bune. Chiar și unii spun că creditorii privați acordă sume mari pentru apartamente, case și mașini.

Credit de la persoane fizice

Împrumuturi expres de la persoane fizice

Experții recomandă, totuși, că ceva care ar trebui întotdeauna să fie luat în considerare atunci când se ia credit este de a obține bani de la o persoană necunoscută, o persoană privată, un garant sau un  amanet. Acești oameni promit să acorde credite în mărime de la 5 la 25 de mii de lei pentru perioada de la 20-25 ani la cel mult o săptămână, dar de obicei nu au o licență sau un certificat. Aceasta înseamnă că nu există nicio autoritate care să-și reglementeze activitatea.

Solutii de credit de catre persoane fizice

În timp ce societățile de credit care se află în registru au suferit numeroase schimbări și au schimbat în mod repetat politicile lor în beneficiul consumatorilor, aceștia nu fac obiectul niciunei monitorizări și control. Concluzia este că atunci când o persoană are nevoie de bani, există doar instituții bancare și nebancare.

CREDIT RAPID
 Credit de la persoane fizice

Creditorii privați 

Persoanele fizice fără licență utilizează aproximativ aceeași schemă. Ei promit să mijlocească pentru un împrumut în valoare de, de exemplu, 30.000 lei pe o perioadă de 5 ani la 3%. O astfel de persoană ia credit deoarece are un rating de credit bun, o adresă permanentă și un act de identitate. În contract există, de obicei, o captură. Dacă persoana care a primit împrumutul de la comerciantul privat întârzie cu tranșele, își pierde proprietatea asupra proprietății, iar persoana privată devine proprietar.

 

Vezi mai mult aici:


În condițiile în care atât de mulți oameni se chinuie să își plătească facturile lunare, împrumuturile rapide au devenit singura modalitate de a obține banii de care au nevoie. Pentru cei care folosesc serviciile de credit ca mijloc de supraviețuire, nu este o coincidență faptul că aceste servicii devin din ce în ce mai populare.

Aplicați pentru un împrumut rapid astăzi: Obțineți aprobarea rapidă

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *