Credit rapid fără card bancar

Poți obține un credit rapid online fără card bancar?

Deci, aveți nevoie de un împrumut pentru ziua de plată sau un avans în numerar, dar nu aveți un cont curent. Se poate face? Deși este posibil să obțineți un împrumut rapid în numerar fără un cont bancar, poate fi dificil să găsiți un creditor care să fie dispus să lucreze cu dvs. Este mai probabil să obțineți un avans în numerar cu cardul de credit.

CREDIT RAPID

De multe ori în viață, s-ar putea să te trezești căutând un avans în numerar pentru a acoperi cheltuielile suplimentare înainte de salariu, pentru a plăti cerințe de urgență sau alte nevoi personale. Cu toate acestea, dacă nu ai un cont curent, șansele tale de a obține un împrumut se vor restrânge.

Majoritatea băncilor tradiționale și uniunilor de credit necesită un cont bancar pentru a transfera banii în acesta. Majoritatea creditorilor de împrumut în ziua de plată vă solicită, de asemenea, un cont bancar curent, astfel încât să poată depune fondurile prin transfer bancar. În lipsa unuia, vă puteți gestiona în continuare utilizând un cont de economii.

Credit online fara card bancar

Majoritatea creditorilor online necesită un cont curent pentru a vă lua în considerare pentru aprobare, dar unii creditori online nu o fac, așa că este încă posibil să obțineți un avans de numerar online fără cont bancar. Rețineți că, pentru a trimite o cerere online, va trebui să prezentați și o dovadă a venitului.

Pot obține un avans în numerar fără un cont bancar

Dacă nu aveți un cont bancar curent, uneori băncile sau creditorii privați vor accepta conturi de economii. Unul dintre motivele principale pentru care au nevoie de un cont bancar este că acesta îi ajută pe creditori să câștige încredere în tine.

Când aveți nevoie de un avans de numerar și dacă nu este atât de urgentă (aceeași zi sau următoarea zi lucrătoare), vă sugerăm să deschideți o bancă a/c într-una dintre bănci pentru un împrumut. Procesul de deschidere a unui cont poate avea loc într-o zi sau două, iar cardul de debit poate dura 7-10 zile să ajungă la tine. După ce obțineți numărul dvs. de a/c, puteți continua și solicita un împrumut.

Alte opțiuni pentru a obține un împrumut rapid în numerar sunt să împrumuți bani de la un prieten sau o rudă. Dacă sunteți angajat, verificați cu HR-ul dumneavoastră dacă există posibilitatea de a obține un avans de salariu. Când acestea nu funcționează, puteți căuta opțiunile de mai jos. O altă situație este atunci când nu aveți relații cordiale cu băncile și vă este greu să vă deschideți un cont, uitați-vă la opțiunile de mai jos.

Împrumut rapid online fără card bancar

Obținerea unui avans de numerar cu un card de debit preplătit

O altă modalitate de a evita faptul că nu aveți un cont bancar ar fi să utilizați un card de debit preplătit. Nu toți creditorii vor oferi această opțiune de împrumut, așa că va trebui să faceți câteva cercetări pentru a găsi un creditor de încredere care să o facă.


Dacă oferă această opțiune, veți descoperi că funcționează aproape în același mod ca un împrumut normal pentru ziua de plată sau un avans în numerar. Tu aplici pentru împrumut, ei decid dacă te aprobă sau nu, iar dacă ești aprobat primești banii. Principala diferență este că, în loc să primească numerar efectiv sau să aibă banii depuși direct în contul dvs. curent, aceștia ar pune banii pe cardul dvs. de debit preplătit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *