Bani rapizi: ce se află în spatele vitezei de primire a acestora

Nevoia de a obține urgent bani împrumutați poate apărea din mai multe motive: boală, reparație, o călătorie bruscă. Apoi, trebuie să recurgeți la ajutorul “bani rapizi” – programe de împrumut expres. Acest serviciu este destul de solicitat, îl puteți obține în aproape orice bancă.

Bani rapizi

Cu cât mai rapid – cu atât mai scump
Desigur, împrumutul rapid (de obicei, într-o oră), în plus, fără a fi nevoie să aratati dovezi ale solvabilității sale la bancă – ce este convenabil pentru debitor.Cu toate acestea, orice bancă este în primul rând o întreprindere comercială, scopul acesteia este de a face profit. Acordarea de împrumuturi cetățenilor care solicită acest lucru cu prezența unui document de identitate doar pe mâinile lor, banca are un risc serios de neachitare a acestui împrumut.Pentru a-și minimaliza riscurile financiare, băncile se angajează în costul împrumutului și posibilitatea de a nu-l rambursa la timp și probabilitatea acțiunilor frauduloase din partea împrumutatului.În acest caz, calculul se bazează pe principiul: luati unul – plătiti pentru două.
În cazul în care clientul, din orice motive, nu poate depune documente care să dovedească viabilitatea sa financiară, atunci ar trebui să fie gata să plătească o sumă semnificativă de dobândă. Pe lângă rata dobânzii supraevaluată, banca își asigură eventualele pierderi prin aplicarea comisioanelor.În cazul în care nevoia urgentă de a obține “bani rapizi” încă mai există, atunci împrumutatul ar trebui să citească cu atenție proiectul de acord de împrumut. Sancțiuni, care sunt furnizate în legătură cu rambursarea cu întârziere a obligațiilor de împrumut – o poveste separată trista.În cazul întârzierii plății lunare, banca aplică o rată a dobânzii mai mare.

CREDIT RAPID
 Bani rapizi

Dorința băncilor de a ocoli concurenții în lupta pentru fiecare client îi forțează să desfășoare campanii agresive de publicitate care anunță beneficiile și comoditatea împrumutatului atunci când emite un împrumut expres. Cu toate acestea, trebuie să înțelegeți în mod clar că este posibil să luați un astfel de împrumut doar pentru o perioadă scurtă de timp și cu toată încrederea că va fi posibil să-l plătiți la timp. În caz contrar, trebuie să fii pregătit să lucrezi mult timp pentru a plăti un interes bancar înalt.Vezi mai mult aici:

Birourile Credius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *